Новембарска дружења

Активности на Дечјем одељењу у оквиру манифестације Месец књиге, имају за циљ упознавање малишана са Библиотеком и фондом овог одељења. Прво стварањем навике да долазе у Библиотеку, као омиљено место за игру и забаву, а потом да заједно са васпитачима, учитељима и родитељима буду активни корисници богатог фонда књига и периодике за децу, као и разноврсних библиотeчких услуга и радионица.

Библиотека пуна деце

Посетом деце из Вртића „Лептирић“, са васпитачицама Силвијом Кубињец и Биљаном Нешић завршили смо овогодишње активности у оквиру манифестације Месец књиге. Сви предшколци уписани су на Дечје одељење, малишани су уживали  у царству књига, а ми библиотекари у њиховим осмесима.

{gallery}/stories/odeljenja/odeljenje-za-decu/mesec-knjige/bilja{/gallery}

Први пут у Библиотеци

Данас је Дечје одељење посетила групица предшколаца из Вртића „Свети Сава“. Разговарали смо колико је књига важна у животу детета и упознали их са нашим фондом, а „најхрабрији“ су нам причали приче.

 {gallery}/stories/odeljenja/odeljenje-za-decu/mesec-knjige/ranka1{/gallery}

Библиотека је супер место

Још једна група предшколаца из Вртића „Пчелица“ први пут је посетила Дечје одељење. Дружење је протекло уз приче, песму и разговор, али и уз игру у дворишту Библиотеке. Добили су по први пут чланске карте и пожелели да дођу поново на ново дружење.

{gallery}/stories/odeljenja/odeljenje-za-decu/mesec-knjige/cica{/gallery}

Посета Вртићу „Свети Сава“

Малишанииз Вртића „Свети Сава“ и њихова васпитачица Снежана позвали су нас у госте. Донели смо им на поклон чланске карте и упознали их са правилима и основним одликама библиотеке. Неки од њих су се посебно истакли рецитовањем и глумом.

{gallery}/stories/odeljenja/odeljenje-za-decu/mesec-knjige/snezana{/gallery}

ПОДЕЛИ: