КЊИЖЕВНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ СЛОБОДАНА МИЋИЋА

У „Летњој башти“ Народне библиотеке „Вељко Петровић“, протекле суботе, 7. маја, пред бројном разноликом публиком, одржана је промоција књиге Слободана Мићића, мастер психолога из Бачке Паланке. Писањем се бави од раних школских дана. Нека од дела су му објављивана у зборницима или на блоговима: Шраф, Показивач, Блудни стих, Дуњалучар, Дезинтегрисано, Griffin Culture и друге.

На самом почетку промоције присутне је поздравио књижевник Ненад Неша Живков. Подред аутора, који је сам надахнуто представио своје књижевно стваралаштво, у програму су учествовали и други уметнички ствараоци – Клуб класичне гитаре „Акорд“, чланица Књижевног клуба „ДИС“ Гордана Дракулић и плесачки пар Милица и Аца Продић који су отплесали танго.

Тамара Ђуран, рецензенткиња књиге, занимљивог наслова „Унутар сноворечја апсинта“, у својој рецензији каже : „У сталном покушају де се као основни постулат живљења досегне правилно тумачење бића, кроз разумевање, оно које долази из дубоког прихватања, у сомнабулном путовању кроз привиде и душевне измаглице, аутор књиге „Унутар сноворечја апсинта“, Слободан Мићић, доноси нове могућности паралелне димензије у доживљају човековог ума, срца и његовог целокупног постојања“

Домаћини овог лепог дружења били су Народна библиотека „Вељко Петровић“ и Књижевни клуб „ДИС“.

{gallery}/stories/dogadjanja/promocije/22/slobodan{/gallery}

ПОДЕЛИ: